Thursday, February 23, 2012

CroCop u žestokom sparingu

Svima simpatični Pat Barry  ponovno je u Zagrebu kako bi pomogao Mirku Filipoviću oko priprema za Sefa a tu je dakako i njegov okršaj sa Lavar Johnsonom za koji se sam priprema.
Foto: FIGHTSITE

Fight Site počastio nas je sa snimkom sparinga na kojoj se vidi kako Barry jedva kontrira našem borcu , borba na nogama još je veliki adut Filipovića ili se bar tako čini. Svi smo mi veliki fanovi CroCop-a i ono najvažnije svi smo mi gledali njegove zadnje borbe prije kojih se moglo vidjeti ovakvih video sparinga koji su obećavali mnogo no ono što je pokazao u oktagonu bilo je gotovo ništa. Udarci glatko teku kada je mjesto radnje podrum u Zagrebu no kada se upale reflektori i kamere stvari se mijenjaju to je činjenica i dokaz kako je problem duboko u Mirku a ne u njegovim mogućnostima. Toplo se nadam da će CroCop konačno krenuti naprijed u borbi umjesto pedaliranja u nazad.
Barry je tek u prijateljskim odnosima na treningu osjetio što je pravi udarac Mirka Filipovića, nažalost ostali neće imati tu priliku jer su ga pobijedili zahvaljujući nekakvom strahu koji se uvukao u nekad najopasnijeg borca na planeti.

 

3 comments:

Anonymous said...

BAŠ TAKO PRIJE SVAKE BORB ISTO A ONDA SRANJE

Anonymous said...

hehe, aj napravi to sugaru i skidam ti kapu. srce mi navija za tebe, al um kaze drugacije. nedaj se mirko.

Anonymous said...

On je svoje odbrborio....