Thursday, February 9, 2012

Pokrajca čeka tvrdi Silva

Jako mali broj obožavatelja slobodne borbe se nadao da će Pokrajac dogurati ovako daleko

Koliko je to daleko ocijenite sami, od sparing partnera Mirka Filipovića pa sve do ugovora sa UFC-om. Istina početak karijere u UFC-u nije mnogo obećavao, dva poraza dala su naslutiti da će uskoro uslijediti otkaz no uslijedila je pobjeda nad James Irvinom i sve se vratilo u normalu i dalo nam malo nade. Bonnar je nakratko ponovno unio pomutnju no Poki je to opravdao sa pobjedom nad Brownom. Ono što je ostavilo sve bez riječi je nokautirani Soszynski, gotovo nitko nije predvidio takav ishod borbe. Naravno to nam svima ulijeva dodatnu nadu da Pokrajac može još više no ovo što slijedi je veoma veliki zalogaj....
Tko je THIAGO SILVA
- Brazilski borac četiri godine mlađi od Igora, u oktagon je ulazio sa velikim imenima i većinom gubio. Porazi su došli od sadašnjeg izazivača za titulu Rashad Evansa koji je se sa Silvom borio cijele tri runde te izvrsnog Lyoto Machide.
Thiago je uspio svladati Keith Jardinea i još neka poznata imena no ono što blati njegovu karijeru jest borba sa Brandon Verom i padanje na doping kontroli zbog kojeg je bio suspendiran na godinu dana.
Sada se očekuje njegov povratak a Igor mu je prva meta, godina dana sigurno mu nije služila za odmaranje i izležavanje na plaži stoga možemo očekivati vrlo čvrstog i motiviranog Silvu.
-Thiago Silva također se može pohvaliti i sa dva puta osvojenim turnirom u Jiu-Jitsu te sa pojasom prvaka Grand Prix-a poluteške kategorije pod okriljem organizacije Fury.
- Zaključak jest taj da se radi o mnogo iskusnijem borcu nego što je Igor, vrhunskom udaraču koji je većinu borbi završio nokautom. Dakako nesmjemo zaboraviti veliko srce Pokrajca koji uvijek ide naprijed po pobjedu, pod svaku cijenu . . .

No comments: