Monday, March 26, 2012

Dan Henderson samo želi pojas, ništa više . . .

Može li se Dan Henderson okititi još jednim pojasom prvaka

MMA legenda Dan Henderson iza sebe ima karijeru kakvu može poželjeti svaki borac no većina ih neće uspjeti skupiti toliko priznanja koliko ima ovaj MMA velikan. Henderson je bio Pride prvak u welter i srednjoj kategoriji, osvojio je Pride welter grand prix . U UFC-u pobjednik je turnira srednje kategorije a dodijeljene su mu i nagrade za najbolje borbe godine i najbolje nokaute.... ukratko Henderson je postigao ono o čemu mnogi sanjaju.
Nakon što je pobijedio Fedora Emelianenka Hendo se vratio u UFC gdje je u borbi godine svladao Mauricia Shoguna i time postavio pitanje čelnicima UFC-a i fanovima treba li sljedeća borba biti za titulu prvaka protiv Jon Jonesa.
Na tu poziciju prvog izazivača ugurao se Rashad Evans jer mu je odavno obećana ta šansa za naslov, no Henderson smatra da je upravo on trebao biti u toj borbi za naslov te vjeruje kako će mu UFC dati šansu sa pobjednikom Jones-Evans.
Ima li prekaljeni 41-godišnji borac Dan Henderson još goriva za osvajanje pojasa protiv mladog Jon Jonesa ili Evansa ostaje nam za vidjeti....

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

go h-bomb!!!!!!!!!!