Monday, April 9, 2012

Alistair Overeem kao prvak UFC-a bio bi katastrofa


Svi strani portali danima bruje o Overeemu koji je pao na doping testu
Zadnje vijesti govore kako Alistair neće tražiti testiranje uzorka "B" te da će na saslušanje pred atletsku komisiju doći vjerojatno sa uvjerljivom pričom.
Neke stvari u ovom slučaju trebaju biti kristalno jasne a jedna od njih je kako ovakav scenarij nije apsolutno dobar za UFC i sam MMA sport.
-Vijest da je prvi izazivač na UFC titulu pao na doping testu obišla je cijeli svijet, o tome pišu i oni portali koji inače nisu fokusirani na ovaj sport ili uopće ne prate MMA. Zamislite samo kako bi reagirali svjetski mediji na to da se Overeemu odobri licenca i da igrom slučaja pobjedi trenutačnog prvaka Junior dos Santosa. Bila bi to katastrofa za UFC i MMA općenito, grubo gledajući imali bi prvaka u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji koji je nekoliko puta uvučen u doping aferu i izgleda kao lik iz neke video igrice. Svi mogući sportski analitičari pri spomenu na prvaka Overeema uhvatili bi se i dopinga i tomu nikad nebi bilo kraja.
-Da bi situacija bila još zanimljivija ovakav scenarij podržava i Dana White što je očito jer zamjenu za Alistaira ne traži već čeka odluku atletske komisije i nada se čudu. Napomenimo da je ovo već druga afera za Alistaira od kada je u UFC-u a Dana White očito ne shvaća koliko to šteti njegovoj organizaciji uostalom upitno je treba li i nama fanovima ovakav prvak za koji će nakon ovoga vječito biti pod povećalom.

10 comments:

Anonymous said...

Overem je idijot svjetskog kalibra i treba mu doživotno oduzeti licencu ne zbog dopinga nego idiotizma

Anonymous said...

pošto se nije naučio pameti ovaj puta mu treba dobro zapapriti kaznu

Anonymous said...

I OVAKO SVI MISLE DA SE UFC IGRAČI ROKAJU RAZNIM DROGAMA JOŠ OVAJ IDIOT KAO PRVAK BI BILO ŠEĆER NA KRAJU

marko said...

nemojmo se zavaravat svi su oni na necemu. samo se skidaju na vrijeme. ova budala ocito nije razmisljo.

Anonymous said...

trebao je samo pitati Mira kako je on sakrio. osim toga kad ase jednom to uzme jako je teško ikada više to sakriti jer hormoni su dugo iznad normale. samo je trebao pitati "ekipu" kako to oni rade.

Anonymous said...

aj prekinite srat.... svi oni nesto uzimaju i svi oni prije il kasnije padnu na doping testu, samo se ne dize takva hajka oko toga jer nije tako razvikani mec kao sto je santos vs. overeem... po ovome sta svi pricaju, trebalo bi uzet licencu apsolutno svima jer uzimaju, recimo, proteine.... pola hollywooda je na steroidima pa nisu svi mrgani, znaci ima nesto i u vjezbi... nek da uzorak b pa cemo vidjet ak prolazi il ne... i nadam se da ce proc i da mu dozvole borbu jer ce to biti borba godine, samo ce kratko trajat, ko- dal za santosa il reema, vrijeme ce pokazat...

Anonymous said...

1.NE uzmimaju svi nešto nezakonito, ali ima dosta njih sta uzimaju, ali nikako nemožete rec svi uzimaju
2.Razlika između Overeema i ostalih je ta šta se na njegovoj konstituciji vidi da je to nemoguce imat ako treniras 2 puta dnevno.Druga razlika je ta što su ga upravo zbog konstitucije non stop prozivali da uzmima nedopustena sredstva a on je to konstanto demantirao odnosno LAGAO.

I upravo zbog toga bi Alistair Overeem kao prvak UFC-a bio katastrofa.

Anonymous said...

aj vidit cemo, postoji i uzorak B... a zasto nebi bio takav od vjezbe? ma i da uzima drogu, svejedno je dobar borac i ima velike sanse protiv santosa...

Anonymous said...

zbog inteziteta treninga nemože imat izgled ko bodybuilder.

Anonymous said...

Uzimao on ili ne steroide on je i dalje STRASAN borac i pravi ratnik kakvih je malo. Jedina razlika izmedju njega i ostalih je sto on nije stigao na vrijeme da da prikrije to...
Ali svejedno trenutno najbolji borac uvjerljivo JDS vjerovatno samo pije surutku ha ha ha pa trazi izlaz posto zna da ce izgubiti ako dodje do borbe