Sunday, May 20, 2012

Cormier na Strikeforce vrhu

Barnett propustio još jedan Grand Prix pojas
Nakon što je u finalnoj borbi 2006. izgubio od Mirka Filipovića na Pride Grand Prix-u Barnett je rijetko nastupao no ipak je slovio kao sila u teškoj kategoriji. Strikeforce Grand Prix bila je šansa za povratak među najbolje no plan se izjalovio....
-Danijel Cormier jednostavno je bio bolji u svim segmentima borbe i dominirao kroz cijeli meč odnosno pet rundi. Barnett nije imao rješenja za savršena rušenja Cormiera a boksačke tehnike na koje se Barnett oslanjao naišle su na opasnu konkurenciju. Dali je još jedan borac uz Mirka i Fedora spreman za mirovinu ?

 

8 comments:

Anonymous said...

fajt nije bio nest

Anonymous said...

jbt sjecam se kad smo punili stranice svaki dan ovdje u pocetku turnira, Barnet-fan,Fedor-fan i ekpia a sad nigdje nikog, steta!!!

Anonymous said...

Odlican borac taj Daniel

Anonymous said...

da, nigdje nikoga (mozda da se stranica malo vise azurira)..... barnett slab, jako slab... mislim da je dosao bez plana u kavez, mogo ga je probat rusiti, dobiti na neku polugu... :( steta, al corimer je dobar, svaka mu cast...

Anonymous said...

vjerovatno ce je gasit posto nema vise google oglasa pa samim tim ni zarade

Anonymous said...

Barnet ,haritonov i Cormier trebaju pod hitno u ufc

...MMA WORLD BLOG said...

Ma samo sam kratak s vremenom, a što se tiče google oglasa oni su stalno tu

Anonymous said...

I.G. je upropastio ovu stranicu, jer je dopustio da pisu samo anonimusi, psovanje majki a bilo je nekih klinaca koji su stalno trolali a on nije prstom maknuo da ih rijesi, steta jer sam nekad davno uzivao ovdje!