Friday, June 8, 2012

Fedor ostaje

Fedor Emelianenko ne odlazi u mirovinu 
foto: showtime .sport
Taman kada smo pomislili da još jedan MMA velikan napušta scenu došlo je do preokreta što je uobičajeno kada se radi o srcu velikog borca, sjetite se samo koliko je puta CroCop otišao u mirovinu.
-Fedor je istina bio blizu kraja karijere, tri poraza su ga ugrozila no povratak i pobjede je ono što su svi očekivali.
Mnogi smatraju kako je upravo sada vrijeme za odlazak, ukoliko pobjedi Pedro Rizza biti će to treća uzastopna pobjeda i dostojanstven odlazak velikog MMA majstora. Fedor dakako misli drugačije i planira ostati još neko vrijeme u sportu, jedini problem mu može biti pronalazak protivnika ukoliko konačno ne potpiše za UFC što je već nekoliko godina pitanje od kojeg svakog MMA fana boli glava.
- Naravno postoji opcija da Fedor odradi još nekoliko borbi sa polu umirovljenim borcima i konačno se povuče, drugi izbor je pod okriljem UFC-a gdje više nije što je nekada bilo. Hrpa mladih lavova jedva bi dočekala da skinu skalp velikom Fedoru koji bi do realizacije ovog sna imao preko 36 godina.
-Iako Fedorove borbe volimo gledati neovisno o organizaciji i protivniku želja svih onih starih MMA fanova jest Fedor u UFC-u što vrlo vjerojatno nećemo vidjeti.

No comments: