Saturday, December 1, 2012

Do kada . . .

Stari lavovi, svi ih gledaju s poštovanjem
Dan Severn
Svjedoci smo mnogih primjera kada borci jednostavno ne mogu napustiti scenu, borbu i sve ono što sa time ide. Realno gledajući to i jesu oni pravi ratnici, uporne osobe koje su uvijek željne uspjeha i usavršavanja. Primjera je mnogo pa pogledajmo tko su još aktivni veterani:
- Dan Severn (101-19-7) napunio je 54 godine , prošle godine odradio je pet MMA borbi te od toga pobijedio tri. U razgovoru koji sam imao s njim kazao mi je kako ima mnogo više od 127 borbi kako stoji u wikipedia.
-Kazushi Sakuraba (26-16-1) ima 44 godine, zaredao je četiri poraza a zadnji borac kojega je pobijedio bio je Zelg Galešić.
-Jeff Monson (48-13-1) Monson je napunio 41 godinu i aktivno nastupa u posljednje vrijeme, nanizao je četiri uzastopne pobjede.
-Dan Henderson (29-8-0) MMA legenda koja ima šansu u 42 godini života osvojiti UFC pojas.
Popis ovih velikana dugačak je a nakon njih slijedi generacija našega Mirka Filipović, Rodrigo Nogueira, Tim Sylvia i ostali kojima godine ne predstavljaju problem.
Srce ratnika očito nije u svakom borcu, nekoga spriječe ozljede netko pak shvati da više nema cilja i da je njegovo vrijeme prošlo a u nekima vatra tinja dugi niz godina.

6 comments:

Anonymous said...

Koji si ti pacenik od admina,pa sto obelezavas Fedora kad ga nigde u tekstu nema? Stavio si prvog ovog Dan Severna koji je nagurao titule u KECERIMA a ne u MMA.Pajseru,Fedora ocito mrzis jer si zatucan i o MMA znas koliko i moja baba. Tim Sylvia je izgubio od Fedora za 36 sekundi, znam da ne volis sto se to desilo, al sta ces, on je legenda i najbolji borac svih vremena, a ti pajser ljubomorni.

Anonymous said...

Tagirao je legende ovog sporta.. Fedor je u mirovini.. Procitaj naslov prije nego ispadnes - glup.

Anonymous said...

Pa ti ne shvatas da si ti sad ispao glup svojim komentarom, sta ima u TAGU da se nalazi Fedor Emelianenko kada on cak nije ni u tekstu? Sto njegov komentar da gura Fedorov tag? Kad saznas sta je tag onda se javi, mentolu.

...MMA WORLD BLOG said...

Dan Severn je karijeru počeo u UFC-u, nastupao je u Pride,WEC,Cage Rage i ostalim organizacijama stoga on je MMA borac koji je nastupao i u kečerima ...pa što to čine i Mirko,Barnett,Brock L. i još mnogi drugi.
Fedora nema u textu a ima u tagu i po tome zaključujete da ga mrzim STVARNO NE RAZUMJEM KAKO STE DOŠLI DO TOG ZAKLJUČKA.
Što se tiče taga to je nebitna stvar članka, ako znate čemu on služi onda razumijete da bi u tagu autoru bilo najpametnije navesti nekoliko tisuća imena i MMA poveznica.
"pajser ljubomorni" nebi znao što je pajser očito neka pogrdna riječ seoske populacije a to što sam ljubomoran... pa na koga da budem na Fedora? Zašto? Ja se ne bavim aktivno sa MMA te mi Fedor nije konkurencija niti uzor niti sam ljubomoran.
Ispričavam se zbog TAG-a i obećavam da se takva fatalna pogreška više neće ponoviti

Anonymous said...

jao nemojte se zivcirati zbog budale :)

Hvala na clancima

Pozdrav

Unknown said...

Exercise programs have a couple of fundamental components, warm up, stretching, muscular training, cool off, as well as extending. Additionally, exercises are encouraged that each element of the program is finished. Instructors usually set a rigid schedule threatening threat of muscle injury if most of these jobs aren’t included somehow.

Dylan Drago MMA Workout
Dylan Drago MMA
Dylan Drago MMA Conditioning
Dylan Drago MMA Conditioning Workouts
Dylan Drago Fitness Workout
Workouts By Dylan Drago MMA