Wednesday, April 10, 2013

Fight Site na čelu sa Orsatom će pomesti konkurenciju

Fight Site- Fight Channel- Fight Stuff- Final Fight kombinacija za nokaut na tržištu


Sve što su mnogi drugi pokušali napraviti i organizirati na našim prostorima nemože se mjeriti sa onim što je Orsat Zovko uspješno plasirao u relativno kratkom roku. Vjerojatno nitko nije mislio da će CroCop Final Fight biti tek početak jednog velikog borikačkog praska u Hrvatskoj, nakon što su arenu u ZG zapalili Mirko i Sefo nitko ni u ludilu nije pomislio da slijedi još veći spektakl koji će se pamtiti dugo vremena.
Organizacija K-1 Finala pokazala je kvalitetu i ozbiljnost organizatora što su prepoznali svi koji su gledali uključujući i strane medije koji su pohvalili spektakl u areni.
Popratni i dakako bitni za spomenuti su Fight Channel koji omogućava praćenje velikog broja priredbi uključujući i UFC, tu je i online trgovina Fight Stuff koja nudi mnogo artikala.
Nakon K-1 priredbe FFC ide dalje i organizira priredbu u Splitu a već je najavljena i jedna u Zadru, ovakav redoslijed daje naslutiti da možemo očekivati i jednu u Puli te u ostalim gradovima.
U kombinaciji kickboxa i MMA borbi na priredbama koje slijede Hrvatska je konačno dobila ono što je nedostajalo a to je jedan pravi i ozbiljan serijal priredbi i izvrsne promocije koja je već ranije obišla svijet.
Nadamo se da će Final Fight svojim svjetlima obasjati i susjedne države te se proširiti i stasati u još veću ikonu borilačkog svijeta.

1 comment:

Unknown said...

Exercise programs have a couple of fundamental components, warm up, stretching, muscular training, cool off, as well as extending. Additionally, exercises are encouraged that each element of the program is finished. Instructors usually set a rigid schedule threatening threat of muscle injury if most of these jobs aren’t included somehow.

Dylan Drago MMA Workout
Dylan Drago MMA
Dylan Drago MMA Conditioning
Dylan Drago MMA Conditioning Workouts
Dylan Drago Fitness Workout
Workouts By Dylan Drago MMA