Saturday, January 22, 2011

Tito Ortiz i Machida na tankom ledu

Dvije legende UFC-a moraju pobijediti pod svaku cijenu

Poznato je kako UFC ne trpi poraze a isto tako je poznato kako neki borci imaju malo nježniju torturu pred predsjednikom Dana Whiteom no što je previše je previše.
Najpoznatiji je slučaj Tito Ortiza, ikona UFC-a ima četiri uzastopna poraza
Nakon ovakvoga omjera nekom drugom vrata organizacije bila bi odavno zatvorena ali radi se o velikom imenu koje je još popularno među obožavateljima koji kupuju ulaznice. Sljedeće pred Ortizom je da pokuša svladati Pride legendu Nogueiru nakon čega bi tek bilo razgovora o neodlasku u mirovinu. Ortizu bi bilo bolje da pobjedi inače . .
Drugi slučaj je Lyoto Machida za kojeg je malo tko očekivao da će pasti ovako nisko
Nakon 16 pobjeda u nizu savršeni omjer je prekinuo aktualni prvak Mauricio Rua a da stvar bude gora Machida je nakon toga poraza doživio još jedan onaj od Quinton Jacksona.
Sljedeći protivnik Machide je legendarni Couture, stari ratnik koji se vraća nakon snimanja filma da pokupi još koji trofej. Machidi bi bilo bolje da se dobro pripremi inače . . .
Dana White:"Shogun ga je prebio a onda je izgubio i od Rampagea. Sada se bori sa Coutureom u Torontu i ova borba mu je must-win. Tito mora pobijediti ovu ako želi ostati u UFC-u, ako izgubi ide u mirovinu"

No comments: