Tuesday, May 10, 2011

Mirko Filipović i Nogueira

Hoće li doći do ponovnog susreta dvojice legendarnih boraca
U velikom okršaju 2003. godine slavio je Nogueira iako ga je Mirko Filipović dobro namlatio prije one kobne poluge u drugoj rundi. 

Sada se spominje njihov ponovni okršaj i to na priredbi u Brazilu.....
Dali bi ovo trebao biti Mirkov oproštajni meč još se ne spominje, bolje i zanimljivije pitanje jest može li Mirko u ovom dvoboju završiti karijeru sa pobjedom.
Nogueira se još uvijek nalazi na popisu 10 najboljih teškaša no i on je poput mirka doživio nekoliko poraza koji su uzdrmali njegovu karijeru. Poraz od Barnetta na Grand Prix-u inenadio je mnoge, potom pobjeda nad jako lošim borcem Herringom i onda osvajanje privremene titule UFC-a preko leđa Tim Sylvie koji je sada borac treće klase. Usljedio je poraz od Mira a potom pobjeda nad već istrošenim Coutureom te za kraj strašni nokaut u borbi sa Velasquezom. Uzmemo li sve ovo u obzir Nogueira i nije napravio nešto veliko u UFC-u osim što se borio sa boljim borcima od kojih je uglavnom i gubio.
Trener Nogueire izrazio je želju da sljedeći protivnik bude Filipović što je i sam Mirko nedavno zaželio.....
Čeka se odluka Dana Whitea

2 comments:

Anonymous said...

Mirku bi ovo bila idealna borba, ali minotauru nikako, jer kako je on najavio da kreće u napad na titulu, a eventualna pobjeda nad mirkom nebi ga bas puno priblizila.Ali borba kao dogadaj bi bila savršena, opet kažem pogotovo mirku kao pozdrav od karijere.

Anonymous said...

ma ja mislim da bi ga mirko mogao dobit,pa minotaur vec zadnjih par godina je u ocajnoj formi i mislim da nema on vise nikakvih sansi za titulu mozda bi bilo bolje za obojicu da odrade taj mec pa u penziju.