Sunday, November 13, 2011

UFC 139

Što nam donosi sljedeća UFC priredba
Za razliku od teškaškog obračuna ovaj puta na rasporedu je okršaj u srednjoj i poluteškoj kategoriji, dva meča privlače posebno pozornost a riječ je o Dan Hendersonu koji će u oktagon sa Shogunom te legendarni Wanderlei Silva koji se mora dokazati u meču sa Cung Leom.
- Dan Henderson vraća se u UFC nakon mega pobjede nad Fedorom Emelianenkom, protivnik mu nije nimalo lagan, riječ je o borcu koji cilja na sam vrh kategorije. Mauricio Shohun Rua je nakon poraza od Jon Jonesa odlučio vratiti svoj pojas , prva prepreka mu je bio Forrest Griffin kojega je uspješno svladao na priredbi UFC 134. Sada je pred njim mnogo teži zadatak, Henderson je veoma agresivan borac što se moglo vidjeti i u meču sa Fedorom kada je bez respekta krenuo naprijed. Ovaj meč gotovo sigurno završava nokautom predviđaju mnogi MMA znalci.
- Drugi nama zanimljiv okršaj je onaj između Wanderlei Silve i Cung Lea
Wanderlei Silvi je ovo itekako važan meč jer u slučaju poraza pridružuje se Mirku Filipoviću , u zadnjih osam borbi nakupio je šest poraza što je katastrofalan skor za UFC borca.
Sa druge strane je prekaljeni K-1 i MMA borac,  bivši prvak Strikeforce srednje kategorije koji po MMA pravilima ima samo jedan poraz i sedam pobjeda.
POGLEDAJMO VIDEO NAJAVU:

No comments: