Sunday, February 26, 2012

MARK HUNT SE PROBUDIO

Slavni K-1 borac služio je kao vreća za nabijanje
 Da je netko spomenuo Hunta u UFC-u prije dvije godine svi bi odmahnuli rukom i kazali kako je taj borac završio karijeru. Pet uzastopnih poraza zapečatilo je bilo kakvu šansu za veliki povratak no UFC je bio prisiljen Huntu pružiti šansu jer je takav dogovor bio pri kupnji Pride organizacije. Po dolasku u UFC Mark Hunt je doživio i šesti uzastopni poraz i sve nade su bile izgubljene no ono što je uslijedilo zaprepastilo je sve ljubitelje slobodne borbe.
-Mjesto radnje UFC 127 , Huntu se predviđa poraz protiv Tuchscherera i naravno otkaz, no dogodilo se suprotno. Mark Hunt nokautirao je protivnika jednim udarcem i začepio usta mnogima, uslijedila je i pobjeda nad proslavljenim Ben Rothwellom na priredbi UFC 135 što je dodatno diglo prašinu.
- Na red je došao pravi ispit, test za Hunta je bio popularni UFC borac Cheick Kongo. Iako su mnogi vidjeli što je Hunt kadra napraviti ipak se sumljalo u ovakav ishod, Mark Hunt nokautirao je gorostasnog Konga nakon samo dvije minute borbe.
Što slijedi- Sada je na redu prvi meč koji će Hunta vinuti u širi izbor vrha teškaša, istu sudbinu dijeli i Stipe Miocic što znači da ih čeka netko kalibra Nelson, Carwin, Lesnar....





Autor: I.G.
Foto: UFC.COM

5 comments:

Anonymous said...

lesnar je oso u penziju kolko ja znam...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

buraz aj pliz nemoj pisat sumljam pokvaris tekst xD

Anonymous said...

Lesnar je u penziji, Miocic je daleko od Hunta da bi dobio jaceg protivnika zanjega bi bio mozda Herman, Huntu treba protivnik iz top 10 ili pobjednik Browne-Grigss!

Inace dobar it je clanak

Anonymous said...

ja bi huntu dao carwina ili mira i mislim da bi ih u stojci obojicu poslao u horizontalu. sad je samo pitanje koliko je hunt naucio o borbi u parteru, sudeci po borbi s benom na dobrom je putu. a sta se tice naseg miocica- dobar je, ali mislim da nece dogurati do vrha- razlog je jednostavan, nema brzinu... djeluje mi presporo i pretromo u usporedbi s nekim drugim teskasima.. eto, moje misljenje...