Tuesday, May 29, 2012

Antonio Silva opravdava poraz

 Od krvi nije vidio što se događa
Prvi nastup u UFC-u završio je loše za nekadašnjeg Strikeforce borca, poraz od Velasqueza nije dobar početak no nadamo se da će Silva u narednim borbama pokazati svoju vještinu.
-Antonio Silva objasnio je svojim fanovima kako se nakon početka borbe nije borio sa Velasquezom nego se borio da vidi, udarac laktom izazvao je obilno krvarenje te Silva nije uspio vidjeti gdje se točno nalazi protivnik i od kuda dolaze udarci.

3 comments:

Anonymous said...

inace, laktove bi ja zabranio, a uveo soccker kickove.... evo jedan lakat i krvi ko u horror filmu, da i ne govorim koliko to smeta borcu koji je rasjecen... malo mi se ne cini fer, jer cain jeste dobar borac, ali ga je odmah pogodio laktom i silva je automatski bio u velikom minusu... u japanu su se takve borbe odmah prekidale i mec je bio nerjesen jer nema rivalstva ako borac ne vidi od kud mu dolaze udarci.... a ako su im dopusteni laktovi, pa pobogu onda nek i dopuste udarce nogom na podu....

Anonymous said...

Više manje slažem se s gornjim komentarom, ovo što se dogodilo u borbi Cain vs Silva stvarno nema smisla, Silva nije mogao ništa vidjeti od puste krvi.Inace rijetko ima bas ovakvih posjekotina s ovoliko krvi, ali laktovi su postali simbol UFC-a, oni su prvi veliki igraci koji su to dozvolili tako da nece to promjenit.

UFC streaming said...

Well i love the sport and all and i watch every event but u should see a pattern of title fights being more lack luster than the under cards. i think since the under cards have more variation in talent and skill level that there are more mismatches happening so there are better finishes than the top tier fighters where all of their skill levels are very close making the fights more of a chess match and a exciting fight. Basically the top tier fighters, with all their experience, make a lot less mistakes which causes them to not be “exciting” as the bottom tier fighters aren’t as experienced which leads to a higher chance of mistakes so that one of the fighters can capitalize one each mistake leading to more visually exciting fights.
UFC streaming