Tuesday, May 29, 2012

Antonio Silva opravdava poraz

 Od krvi nije vidio što se događa
Prvi nastup u UFC-u završio je loše za nekadašnjeg Strikeforce borca, poraz od Velasqueza nije dobar početak no nadamo se da će Silva u narednim borbama pokazati svoju vještinu.
-Antonio Silva objasnio je svojim fanovima kako se nakon početka borbe nije borio sa Velasquezom nego se borio da vidi, udarac laktom izazvao je obilno krvarenje te Silva nije uspio vidjeti gdje se točno nalazi protivnik i od kuda dolaze udarci.

2 comments:

Anonymous said...

inace, laktove bi ja zabranio, a uveo soccker kickove.... evo jedan lakat i krvi ko u horror filmu, da i ne govorim koliko to smeta borcu koji je rasjecen... malo mi se ne cini fer, jer cain jeste dobar borac, ali ga je odmah pogodio laktom i silva je automatski bio u velikom minusu... u japanu su se takve borbe odmah prekidale i mec je bio nerjesen jer nema rivalstva ako borac ne vidi od kud mu dolaze udarci.... a ako su im dopusteni laktovi, pa pobogu onda nek i dopuste udarce nogom na podu....

Anonymous said...

Više manje slažem se s gornjim komentarom, ovo što se dogodilo u borbi Cain vs Silva stvarno nema smisla, Silva nije mogao ništa vidjeti od puste krvi.Inace rijetko ima bas ovakvih posjekotina s ovoliko krvi, ali laktovi su postali simbol UFC-a, oni su prvi veliki igraci koji su to dozvolili tako da nece to promjenit.