Sunday, November 10, 2013

U Rusiji previše u BIH premalo

Upravo tako se mogu karakterizirati posljednje dvije priredbe po pitanju baš svega


Naš Mirkec nije se baš proveo u Rusiji bar po pitanju borbe , poraz u prvoj rundi nije očekivao nitko no sve je to sastavni dio borbe. Rusi su po pitanju produkcije blago rečeno pretjerali, svi mi želimo malo više nego što UFC nudi odnosno ono što je Pride nudio ali ovo je malko prešlo očekivanja. Za pohvalu su dakako sudci i ostalo no malo manje kiča nebi bilo na odmet. Na Mirku je sada da odmori i shvati kako je počeo gubiti od relativno loših boraca koji nisu kompletni kao on . Nadamo se da će pred kraj godine sijevnuti Mirkova pobijeda u MMA koje slabo viđamo zadnje vrijeme.
Osvrnimo se i na SPEKTAKL u BIH . Da budem iskren očekivao sam neku blamažu ali ovakvu glupost nisam. Ring i parter bez reklama izgledali su jeftino, publika se oglašavala u mikrofone koliko i komentatori samo su ovi imali mnogo stručnije izraze UDAV GA, JEBIMU MAJKU itd.
Sve u svemu mislim da onaj potez Rodrigueza na kraju uopće nije bio nesportski nego im je dao što zaslužuju a one bisere od sudaca neću puno ni komentirati. Klinac koji nanosi vazelin prije borbe izgleda kao da ima 15god. , onaj u ringu je totalni promašaj i može biti sretan što nije dobio pljusku od Rodrigueza.
 -Otac Denisa Stojnića prije meča široj publici u BIH pojašnjava kako je Rodriguez u rangu Velasqueza bože dragi gdje je njemu pamet.... pritom kaže kako će Denis pobijediti jer je pametniji tu je možda bio u pravu jer bolji mi nije izgledao u borbi a pametniji možda jest.
Osvrnuti ću se i na komentatore odnosno na Ismira J. jer ovaj drugi nije vrijedan moje tipkovnice. Blistava karijera i poznavanje borbe Ismira je uvelike pridonjelo prijenosu no na kraju borbe Stojnića ni sam nije znao šta se desilo da bi nekoliko minuta kasnije opravdavao onakav sramotni potez sudca. Ismire što bi tvoji rekli "sramota te bilo " .

6 comments:

Anonymous said...

proglašena je kao no contest borba i borit će se ponovo

Anonymous said...

glupa balijo

Fat Bastardo said...

Fat Fighters Could Dominate MMA.

There is no defense for fat. If Roy Nelson was 6'10" and the same BMI as he is now he would crush anyone and any style.

Anonymous said...

neznan što da kažem, pratio sam tvoj blog od samih početaka, kad sam i počeo pratiti sport, jako mi se svidilo kako pišeš i način na koji gledaš na sport.
Sjećam se kako je bilo i po stotine komentara na jednome postu bilo je kao forum, i onda si imao jednu dužu stanku i sve si sjebo ;)
Al nema veze život ide dalje samo san tia pohvalit za se što si učinia i često se znan setit vrimena kada sam pratia blog pa se vratim da posjetim straniicu samo da se sitim prošlih vrimena.
p.s. nadam se da si ovo vidia pošto dugo nepišeš
STIPE IZ SPLITA

ivica garić said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Moj Stipe , ća da ti velin. Čitam ovu tvoju poruku i baš mi drago da sam vam ostao u sjećanju a ujedno si me sad narajco da ponovno počmem pisati.