Thursday, October 24, 2013

FFC 8

Sutra spektakl u Zagrebu

Sutra nas očekuje zanimljiva večer u ZG Areni, sudeći po prizorima sa vaganja biti će itekako zanimljivo pogledati neke od borbi. Istina na vaganju su gotovo svi htjeli nešto pokazati što naprosto izgleda jadno no valjda su dečki željni slave a sutra ćemo vidjeti dali su toliko željni i borbe.
Po mišljenju nekolicine Zelgu i njegovom protivniku nije mjesto u glavnoj borbi večeri, istina tu je Delija no moramo shvatiti da je Delija relativna nepoznanica šitoj publici dok je Zelg Galešić već odavno uz Mirka bio jedini koji se isticao u "ono vrijeme". Arenu treba pokušati napuniti a ovo je koliko toliko dobar recept , dakako kod nas se dosada pokazao slab interes po pitanju odlaska na priredbu , netko će radije dati 50kn u kladionicu i pametovati po forumima. Koliko se da vidjeti besplatne ulaznice pršte na sve strane , dijeli ih se šakom i kapom od strane svih sponzora što govori o situaciji dan prije priredbe. Sve u svemu svaka čast FFC-u na upornosti jednog dana će im se isplatiti.
 Pogledajmo vaganje...1 comment:

Amma martine said...

Exercise programs have a couple of fundamental components, warm up, stretching, muscular training, cool off, as well as extending. Additionally, exercises are encouraged that each element of the program is finished. Instructors usually set a rigid schedule threatening threat of muscle injury if most of these jobs aren’t included somehow.

Dylan Drago MMA Workout
Dylan Drago MMA
Dylan Drago MMA Conditioning
Dylan Drago MMA Conditioning Workouts
Dylan Drago Fitness Workout
Workouts By Dylan Drago MMA