Saturday, October 26, 2013

Žena imena Feriha umjesto Delije

Da i još mnogo toga smo propustili Truščeka,Kujundžića i Truhana

Još jedan FFC je iza nas , ne baš sa dobrim rezultatima za naše borce ali u svakom slučaju odličan spektakl za domaću publiku. Arena je po viđenju bila dosta upražnjena uzevši u obzir da je bio manji kapacitet može se reći da je prodaja ulaznica vjerojatno išla katastrofalno.
Borbe koje gledatelji nisu uspjeli gledati bile su odlične što je pljuska samom organizatoru koji nije obezbjedio bilo kakav oblik prijenosa putem stream-a .
Vezano uz to glupo je najavljivati i hvalisati Deliju kao jednu od najvećih nada naših teškaša a pritom ga šutnuti u uvodni dio i ne obezbjediti da to publika pogleda, ista stvar i za Truščeka kojega i sam Zovko obožava.
Što reći o borbi Zelga i Rodrigueza
Zelg Galešić je prosječan MMA borac i dobar udarač koji nema taktike u ringu što znaju mnogi koji duže prate MMA. Skor 11-9 mnogo govori o borcu uzevši u obzir da osim Sakurabe i još nekih za ostale nitko nije niti čuo. Zelg je inače jako kulturan, dobar i susretljiv no MMA karijera mu nije onoliko blistava koliko se to medijski napuhalo. Iskreno mislio sam da će uspjeti riješiti Rodrigueza no parter mu očito nije sjeo ni nakon nekoliko poraza. Razloge poraza je jednostavno glupo tražiti desilo se što se desilo, pritisak domaće publike i ostala naklapanja su besmislice pao je na parter sa vrhunskim majstorom koji mu je prodao polugu i to je sve.
Rodriguez je očito odlučio FFC organizaciju shvatiti ozbiljno što se da čuti i iz njegovih usta. Borac u zalasku karijere odlučio je zadnje borbe odraditi u FFC organizaciji, biti će ga zanimljivo gledati u narednim borbama.

3 comments:

Anonymous said...

Vrati se ti među žive?

Anonymous said...

Propa si sa ton stankom nadam se da ćeš se vtatit

Anonymous said...

E sad i ja vidim na facerbook da je počeo ponovno pisat. Istina pao si sa onom stankom nekada je ovdje bilo po stotinu komentara ispod svakog posta.Svwejedno dobrodošo ti nama nazad